Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

                                             WELKOM BIJ MARLEENSIERADEN

                      
                

                                     

Jaren heb ik als mondhygieniste gewerkt in verschillende tandartspraktijken, totdat ik na de zwangerschappen van mijn 2 dochters een nieuwe passie vond. Altijd heb ik al een zwak gehad voor sieraden, maar zelf je sieraden ontwerpen en maken en dan nog met Edelstenen of andere natuurlijke materialen, dat vond ik een mooie combinatie.

 

De Edelstenen verzamel ik uit verschillende landen. Ik houd van verschillende stijlen zowel van stijlvol klassiek tot hippie/trendy, dit zal je ook in mijn webwinkel terugvinden. Alle sieraden zijn exclusief. Van elk ontwerp wordt maar een exemplaar gemaakt of in zeer beperkte oplage.

 

De oorbelhaakjes die ik gebruik zijn goldfilled, goud op zilver (vermeil) sterling zilver of gold- of silverplated. Bij alle sieraden staat vermeld om welke materialen het gaat.  Goldfilled heeft als eigenschap dat het sieraad mooi op kleur blijft, niet te geel goud is en geschikt is voor mensen met allergische reactie voor metalen behalve goud. De prijs hangt ook af van de kwaliteit/gewicht van de Edelsteen (karaat) en hoe mooi de Edelsteen geslepen is, vandaar de onderlinge prijsverschillen in sieraden met Edelstenen. De felle kleuren van de Edelstenen zoals de cobaltblauw, felroze zijn altijd geverfd. Dus een natuurlijke Edelsteen, wat een verfbad heeft gekregen.

 

Behalve dat het mooi is om sieraden met Edelstenen te dragen, heeft iedere Edelsteen ook zijn werking op zowel geestelijk als lichamelijk gebied als op het onderbewuste. Ik vind dit een mooie eigenschap en gedachte. Het geeft het sieraad een extra dimensie. Bij alle sieraden staat vermeld om welke Edelsteen het gaat.

 

Daarnaast heb ik ook sieraden in de collectie die vervaardigd zijn van Hoorn (buffel) of andere natuurlijke materialen. De oorbellen van Hoorn dragen lekker licht! Ook zijn er oorbellen met Edelstenen, die vervaardigd zijn door vakkundige Edelsmeden, erg mooi, allen met Edelstenen en sterling zilver met 24k goudlaag!

MarleenSieraden verkoopt niet aan derden (winkels etc.), zodat de prijs aantrekkelijk laag kan blijven.


Kijk fijn rond in mijn webwinkel!     

                                                                                                       

Lieve groet Marleen