Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan, via de website van MarleenSieraden.

 

2. Prijzen

De prijzen die zijn vermeld bij de artikelen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten, incl. BTW

 

3.Betalingsvoorwaarden en levering

Het bestelde artikel wordt toegestuurd als het gehele bestelproces is doorlopen en de betaling succesvol is verlopen. Zowel bij bestelling/betaling als verzending krijgt u een bevestigingsmail. Het artikel wordt goed verpakt om schade te voorkomen. Het artikel wordt zo snel mogelijk toegestuurd, binnen 1 a 2 dagen. MarleenSieraden is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen Poststukken. Daarom adviseert MarleenSieraden om de artikelen aangetekend te laten verzenden. MarleenSieraden mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van MarleenSieraden. Bij geen acceptatie van de overeenkomst zal MarleenSieraden de reden hiervan per mail toelichten.

 

4.Retourrecht

Mocht het artikel niet aan de wensen voldoen of niet passend zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd vanaf ontvangst van artikel. Het aankoopbedrag wordt dan geretourneerd, (exclusief verzendkosten). Dit dient dan altijd vooraf per email aan MarleenSieraden te worden verkondigd. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour en in bubbelenvelop (in gewone envelop is de kans op scheuren groot) verzonden te worden, graag zo snel mogelijk na aankondiging per mail. De verzendkosten zijn voor de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen retourpost (lees sieraden) zijn voor rekening van de klant. MarleenSieraden adviseert dan ook om de artikelen met aangetekende post te versturen. Bij ontvangst van de sieraden wordt het bedrag van de aankoop zo snel mogelijk aan de klant teruggestort. Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd!

 

5.Garantie

Op de geleverde artikelen wordt tot 2 maanden vanaf levering garantie verleend. Gebreken die onder de garantie vallen worden door MarleenSieraden hersteld. Dit dient vooraf te worden vermeld en overlegd per email met MarleenSieraden. De verzendkosten voor het opnieuw versturen van het artikel zijn voor MarleenSieraden.

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

-schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is

-verkleuring/aantasting van het artikel als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum en andere huid-haarverzorgingsproducten of door elke andere substantie of oorzaak zoals verkeerd opbergen (bijv. in vochtige ruimtes)

-verkleuring van Edelstenen, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms verkleuren, bewaar ze daarom niet in zonlicht, maar in het donker.

-defecten ontstaan door het aanpassen van het artikel door klant of derden.

MarleenSieraden stelt vast of de garantie van toepassing is en de wijze van reparatie.

Indien de reparatie wordt verricht na de garantietermijn, zijn de kosten hiervan voor de klant evenals de verzendkosten.

6. Aanbiedingen

Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook evt. verkregen kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen!

7.Aansprakelijkheid

MarleenSieraden is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiele of immateriele schade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van een door haar geleverd artikel.

8. Vestiging

MarleenSieraden is gevestigd aan Parklaan 38, 1405 GR te Bussum. Tel.nr. 06-15368964, KvK- nummer 60863927,
Btw nummer NL002066353B27